Samarucs València is a club where gay, lesbian, bisexual, transsexual and heterosexual can practice sport in an environment of tolerance and nondiscrimination. We are also open to all people who want to come to play sports with us. If you have interest in any sport, we are willing to offer our full support. Currently there are four sections: swimming, volleyball, hiking and football.

With the participation of our members, it is our aim to add new sections, and perform other leisure activities such as cultural and gastronomic visits among others.Vall de la Gallinera

31.05.15

Serra Foradada, vall de la Gallinera, partint d'Alpatró

Serra Foradada, vall de la Gallinera, partint d'Alpatró

Serra Foradada, vall de la Gallinera, partint d'Alpatró. Dinar en el restaurant Blaiet.

Data: diumenge, 31 de maig de 2015
Lloc de trobada: Torres de Quart
Hora de trobada: 7:45 
Últim dia d'inscripció: el dijous 28 a les 20 h
 

Informació en: 
http://www.samarucs.org/cas/muntanyisme/agenda

En confirmar l'assistència, per favor, comunica les dades següents a muntanyisme@samarucs.org:
Si portes cotxe:
Nom i cognom:
Telèfons de contacte:
Si estàs federat (recorda't de portar el carnet):

IMPORTANT: el trajecte en cotxe i l'excursió es poden acabar a l'hora de dinar si som tots puntuals. L'hora d'eixida de les torres de Quart són les 8 del matí, no és el moment a partir del qual arribar.L'excursió:
Organitzador: Ángel Maciá 
Contacte de l'organitzador només per a dubtes i urgències: 622578059
Desnivell ascendent acumulat: 1428 m
Quilòmetres de marxa: 12,3 km
Nivell de dificultat: MITJÀ
Trajecte amb cotxe, punts de trobada, etc: 
Des de València: autovia A7 fins a l'eixida 61 cap a N-332, en direcció Oliva/Pego, continuar per la N-232, passant uns quilòmetres pels pobles que conformen la vall de la Gallinera: Forna, Benirrama, Beniaia, La Carroja i Patró (o Alpatró), en aquest ordre, just quan s'arriba al poble hi ha una Casa Rural “La Pallissa”, en el primer revolt en entrar al poble, allà ens trobarem.

Material necessari: Cal portar esmorzar i aigua per al matí, el dinar serà en el restaurant “Blaiet”. 

El recorregut ens permetrà caminar per la Serra Foradada, serra de modestes altures però d'un gran atractiu, especialment en el seu vessant nord (la que recau sobre la vall de la Gallinera), que posseeix ombrivols racons de vegetació molt tupida i parets rocoses verticals d'aspecte imponent. El nom de la serra ve donat per la seua fita més rellevant, la Penya Foradada, 714 m., un enorme penyal perforat a la base que s'alça desafiador sobre la deliciosa Vall de la Gallinera de la qual constitueix un privilegiat observatori.
El punt d'eixida i d'arribada és en el mateix Alpatró, localitat d'on ixen unes quantes rutes que recorren els pobles i les serres que componen la Vall de la Gallinera. Nosaltres farem una xicoteta part per a arribar a l'hora de menjar al restaurant.


Pressupost:
Quilometratge: seran uns 19 euros cada persona, que s'hauran de pagar al guia, el qual retornarà als conductors dels cotxes el cost corresponent. La despesa de gasolina del guia es prorratejarà entre els assistents. Aquest preu pot variar si els cotxes no s'omplin i estarà supeditat als últims càlculs que el guia dispose. Així i tot no és previsible que varien molt la quantia prevista.

  

Qui no estiga associat a Samarucs o a un club d'ADI han de fer un donatiu de 3 euros per al manteniment de club.
Els qui no tinguen el carnet de la Federació d'Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana (FEMCV), tant si estan associats com si no, han d'afegir 1 euro per a cobrir el cost de l'assegurança. Recorda que has de portar i mostrar al guia el carnet de la FEMCV.

No esperes a l'últim dia per a apuntar-te i respecta les dates i dades que has d'enviar per a facilitar el treball dels organitzadors que treballen desinteressadament per a tu.

No oblides anar minimament equipat amb: aigua, menjar, botes de muntanya en bon estat i roba adequada segons l'oratge previst.

Notes: 
• D'acord amb la LLEI 2/2011, de 22 de març, de la Generalitat, Samarucs disposa d'una assegurança de responsabilitat civil per a cobrir els mínims exigits per aquesta llei. Samarucs no es fa responsable dels conceptes que superen aquestes cobertures, despeses de rescat, etc, per això aconsellem federar-se (única assegurança que sí que cobreix els rescats).
• Els participants en les excursions accepten la normativa i funcionament de la secció. Per a accedir a la normativa punxa ací 
• Els participants són conscients que les activitats realitzades en les excursions poden suposar un risc i que han de col·laborar amb l'organització i altres participants a fi que l'activitat es desenvolupe de la manera més segura i agradable possible per a tots/as.

Samarucs és un club esportiu de visibilitat LGTB, 
Col·labora i fes-te soci, et convé !!!

Visita nostra web www.samarucs.org

 

Galeria d'imatges. 

Posted on Friday, May 22nd 2015

Share:

samarucs agenda

There are no entries in this section

soccer agenda

There are no entries in this sectionswimming agenda

There are no entries in this section

volleyball agenda

There are no entries in this sectionhiking agenda

There are no entries in this section

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD