Ambaixadora JOCS TARONJA

Tenim l’orgull de presentar-vos a Lydia Ramos , la nostra Ambaixadora que assistirà a l’Acte d’obertura a acompanyar el nostre president, D. Xavier Martín Biot en l’Acte Inaugural que celebrarem el divendres 2 de març a les 19:30 en el Salon d’Actes de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esportdela Universitat de València.

A este acte acudiran també representants de les Institucions públiques que fan possible la VI Edició de Jocs Taronja com l’Ajuntament de València, la Diputació de València, la Fundació Esportiva Municipal de València, Turisme València i la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.


Lydia Ramos és un referent esportiu nacional, una esportista completa que ha sigut campiona d’Espanya en natació i en ciclisme adaptats, en les seues pròpies paraules:

<< res és un obstacle per a practicar esport i destacant sempre el seu esperit de superació en l’esport i vida personal >>

La seua força i la seua convicció seran les que ens inspiren abans de les jornades esportives del dissabte 3 de març en les diferents seus en què exercirem les activitats que componen JOCS TARONJA.