Descompte RENFE

Estimada amiga, estimat amic del C.E. LGTB+ SAMARUCS València

Per a poder disfrutar del teu descompte del 30% en RENFE per a acudir a JOCS TARONJA segons les següents condicions particulars és necessari que rellenes el següent formulari perquè ho habilitem. Després de comprovar les dades de la teua inscripció rebràs un pdf adjunt que hauràs d'imprimir en el que consten el teu nom, cognoms i número d'inscripció.

Esdeveniment: VI EDICIÓ DE JOCS TARONJA
Estació:Valencia Joaquín Sorolla
Descompte:30 %
Data esdeveniment:des de 02/03/2018 fins 04/03/2018
termini de validesa:des de 28/02/2018 fins 06/03/2018

L'oferta és vàlida per a tots els trens AU i Llarga Distància en trajectes en el seu recorregut nacional, per a viatges d'anada o anada i tornada a l'esdeveniment indicat, amb un descompte aplicable del 30% sobre el preu de tarifa General, no sent acumulable a altres descomptes, excepte el derivat de ser titular de Família Nombrosa.

Condicions:
- No estan autoritzades les parades en ruta, excepte en els casos obligats per canvi de tren.
- Tot el no disposat en este document es regirà per les Condicions Generals dels Contractes de Transport amb Viatgers.
- Este document imprés serà mostrat tant en control d'accés com a l'interventor/Supervisor del tren junt amb el bitllet, sent obligatori portar-ho durant tot el recorregut.
- No acumulable a cap altra oferta comercial.

Adquirix els teus bitllets per internet (www.renfe.com) o per mitjà de la presentació d'este document imprés en qualsevol punt de venda Renfe (Estacions amb venda presencial i Agències de Viatge) . Podràs obtindre bitllets en recorreguts nacionals d'Anada y/o Tornada amb origen i destí a l'estació més pròxima a la localitat que aculla el congrés o fira amb el % de reducció establit en cada cas.

http://www.renfe.com/viajeros/tarifas/eventos_tutorial.html

L'organització de l'esdeveniment no es fa responsable de l'ús, validesa o distribució de manera fraudulenta del codi i es reserva el dret d'anul·lar la inscripció de l'usuari del descompte en cas de sospita que hagen vulnerat les condicions d'ús del mateix; així mateix no es fa responsable de la invalidació del codi per part de RENFE que està subjecte a les condicions determinades per RENFE en la seua pàgina web www.renfe.com.

Acepte les condicions indicades.