Fes’te patrocinador o col·laborador

Com és lògic, la celebració d’un esdeveniment d’aquesta envergadura suposa un gran esforç humà i econòmic. A causa de la seua magnitud, projectes com aquest necessiten del suport de totes les persones, organismes, institucions i empreses que desitgin involucrar.

Ens hem posat en contacte amb vostès per fer-los partícips del nostre projecte i convidar-los a formar-ne part. Volem fer d’aquest esdeveniment una proposta oberta a totes les entitats, associacions, organismes i empreses que vullguen prestar el seu suport a la nostra iniciativa.

En les edicions anteriors de Jocs Taronja comptem amb el suport de reconegudes empreses com Coca-cola, Renfe, bonsai, Bondía o Salvo, i amb el patrocini de nombroses empreses i institucions valencianes, moltes d’elles relacionades amb l’hostaleria. Els ajuntaments de València i Alaquàs, el Col·lectiu Lambda de València, la Universitat de València i les federacions de voleibol i de natació també van finançar i van donar suport els últims partits.

Les institucions, organismes i empreses que col·laboren seran publicitades en els següents espais:

  • A les xarxes socials del Club Esportiu LGTB+ Samarucs València, que visiten habitualment els membres dels clubs esportius LGTB espanyols i europeus. Aquestes xarxes seran donades a conèixer també a les federacions esportives participants i a tots els organismes i institucions que presten el seu suport. Al web apareixeran els logos de les empreses i organismes col·laboradors.
  • En flyers informatius de la competició. Aquests materials inclouran també els logos dels organismes i les empreses col·laboradores i es distribuiran en els següents llocs:
    • En federacions esportives, clubs esportius afins, centres universitaris i instal·lacions esportives de València i de l’àrea metropolitana.
    • En locals, empreses i organismes col·laboradors de la 7a. edició de Jocs Taronja.
    • Locals d’oci de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, es realitzarà una àmplia difusió del torneig en diferents mitjans de comunicació (escrits, radiofònics, audiovisuals ia Internet). En els dossiers de premsa que farem arribar a tots aquests mitjans de comunicació s’inclouran els logos dels organismes i les empreses col·laboradores.

Ens encantaria comptar amb la seua col·laboració per fer d’aquesta edició els millors Jocs Taronja de tots. Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic:

jocstaronja@samarucs.org

Li resoldrem qualsevol dubte o consulta que tinga.