Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.alta de socis / renovació de quotes

Per a fer-te soci o renovar la quota del Club Esportiu LGTB+ Samarucs València, només has d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaràs més avall i, en acabant, fer el pagament de la quota per un dels dos mitjans que t'indiquem.

A partir d'ara la quota deixa de correspondre a l'any natural i s'equipara amb les temporades esportives. Amb aquest canvi, qui haja fet el pagament entre l'1 de gener de 2016 i el 31 d'agost de 2016 es considerarà soci/sòcia fins al 31 de desembre de 2016.

La quota per a la temporada 2016-2017 és de 25 euros.

El pagament de la quota per a la temporada en curs es pot fer entre l'1 de setembre i el 31 d'agost.

Seguint la nova normativa vigent a la Comunitat Valenciana, el Club Esportiu LGBT+ Samarucs València ha hagut de subscriure una assegurança de responsabilitat civil per a les seues activitats. Consulta'n les condicions posant-te en contacte amb tresoreria@samarucs.org.

 

Formes de pagament

· A través de Paypal, com t'indicarem quan acabes d'emplenar el formulari de més avall.

· Per mitjà d'una transferència al compte corrent de Samarucs núm. ES42 2100 4363 12 0200037486 (la Caixa). Recorda que en el concepte de la transferència has d'incloure el nom i el cognom que has indicat en el formulari d'inscripció.

 

Per favor, abans d'omplir el formulari, llig la nostra política de privacitat, protecció de dades i de cessió d'imatge. Click ací


Formulari d'inscripció com a soci:Ja existeix un soci amb eixe DNI / NIE

Per favor, introdueix un DNI / NIE vàlidAquest camp es obligatoriAquest camp es obligatoriAquest camp es obligatoriAquest camp es obligatori


Cal tindre més de 18 anys per ser soci de Samarucs


Cal acceptar la política de privacitat del Club Esportiu LGTB+ Samarucs València
Publicat el dijous, 14 de juny de 2012
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
ASSOCIACIÓN DEPORTIVA LGTB SUR
SIURELLS LGTB+
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
HEGOAK