Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Carrícola

4.02.18

Carrícola té el seu origen en una alqueria musulmana que el rei Jaime I va cedir

Carrícola té el seu origen en una alqueria musulmana que el rei Jaime I va cedir

Formulari d'inscripció

Excursió cancel·lada per la previsió meteorològica

  • Guia: Joan Bataller
  • Distància: 14 km
  • Dificultat: baixa
  • Cost de la inscripció: 12 euros (socis); 15 euros (no socis)
  • Últim dia d'inscripció: divendres 02/02, 23:59 hores
  • Desnivell acumulat: 300 m
  • Lloc de trobada i hora d'eixida: 8:00 h en Torres de Quart.
  • Lloc i hora de trobada en destinació: 9:10 h en l'únic bar que hi ha enfront de l'ajuntament, en la Plaça de la Constitució (no un hotel-restaurant, aqueix és un altre lloc).

Com arribar-hi i descripció de la ruta

Carrícola, a 92 km de València (sense pagar peatge, per l'A7, direcció Xàtiva-Ontinyent-Albaida), en les faldilles de la Serra de Benicadell, amaga una ruta d'escultures en la serra de camí a la torre vigía mora, per cert totalment restaurada i visitable, des d'on es contempla part dels pobles de la Vall d'Albaida. Des d'allí, pujant una mica més, veurem la font dels Bufits amb la seua anècdota particular. Caminant per pista i pla podem descansar en una gelera bastant deteriorada que va formar part de la indústria del gel en el segle passat. Després ens endinsarem una mica més per la serra arribant a la font Freda i d'ací ja de baixada ens dirigirem al poble d'Otos, on es realitzarà el dinar (es pot portar entrepà i menjar en el camp o es pot reservar en un encantador restaurant, "Casa la Señoreta", des de la terrassa del qual sembla que tocs la serra amb les teues mans, digne del cafè si el temps ho permet. El poble d'Otos tambien té un meravellós recorregut de rellotges de sol en les façanes de moltes cases. Després del dinar tornarem a Carrícola per a, amb els cotxes, tornar a València.

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar (si no desitges fer-ho al restaurant).

Publicat el diumenge, 24 de desembre de 2017

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

22.12.18

Parc fluvial del Túria (tornant amb Metro)

Ruta des de el parc de capçalera fins la urbanització Valencia la Vella (Riba-Roja)veure agenda

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
ASSOCIACIÓN DEPORTIVA LGTB SUR
SIURELLS LGTB+
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
HEGOAK