Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Creu del Portitxol - Illa del Portitxol (Xàbia)

23.09.18

preciosa ruta circular amb impressionants vistes

preciosa ruta circular amb impressionants vistes

  • Guia: Xavier Coloma
  • Distància: 10 km
  • Dificultat: baixa
  • Punt de trobada a València i hora d'eixida: Torres de Quart, 08:00 hores.
  • Punt de trobada i hora de trobada a Xàbia: Supermercado Saladar (Xàbia), Carretera del Portitxol, 83 (Veure a Google). Entre les 9:30 y les 10:00 hores.

Pressupost i procediment d'inscripció

  • Preu socis: 15€ (12€ per kilometratge i 3€ per despesa d'autopista de peatge Favara-Ondara, anada i tornada).
  • Preu no socis: 18€ (12€ per kilometratge + 3€ per despesa d'autopista de peatge Favara-Ondara, anada i tornada + 3 euros per assegurances i contribució al club).
  • Procediment d'inscripció: seguint l'enllaç que figura més a baix. Cal emplenar un formulari i realitzar el pagament amb targeta de dèbit o crèdit. En emplenar el formulari, és possible (i d'agrair) oferir cotxe per a aquesta excursió. Si la persona que ha oferit el seu cotxe finalment és conductor o conductora, obtindrà una devolució de 12 euros de la seua inscripció més els diners de la inscripció dels passatgers que transporte, però haurà de fer-se càrrec de les despeses de gasolina i peatge (estan calculats). Només no paguen res en el moment de la inscripció els qui siguen socis i vagen pel seu compte (transport propi), al marge del grup.

Formulari d'inscripció

Formulari disponible fins al dimarts 18/09 a les 23:59 hores

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el dilluns, 16 de juliol de 2018

Comparteix:

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

31.10.19

Tinença de Benifassà-La pobla de Benifassà

3 díes i 3 rutes amb els companys de COGAM Madrid.veure agenda

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD