Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Tavernes de la Valldigna, 26 10 2019

26.10.19

Alt de les Creus– Senda dels Amoladors – Tavernes de la Valldigna

Alt de les Creus– Senda dels Amoladors – Tavernes de la Valldigna

       INSCRIPCIO COMPLETADA

 

  • Punt de trobada i hora d'eixida: Disabte 26/10/19, Torres de Quart, 08:30 hores.
  • Punt de trobada a Tavernes de la Valldigna:C/Cid Campeador, esq. C/ Doctor Gomez Ferrer
  • Distància: 11 km
  • Duració sense parades: 3,5 h
  • Desnivell de pujada: 669 m
  • Altura màxima: 538 m
  • Dificultat: Mitjana (es recomana tenir un nivell de capacitat de resistència física; hi ha un desnivell de pujada moderat).
  • Preu per a tots el participants:  10,00 Eur (7,00 kilometraje + 3,00 Segur).  Els conductors que oferisquen el seu cotxe només pagaran el segur y se'ls donarà una compensació per la gasolina .     Els que disposen d'una assegurança d'accidents individual per a senderisme (Federació, etc..), no pagaren segur, però hauran de demostrar aquesta circumstància.   Els que acudisquen pel seu compte, només pagaran l'assegurança. 

Descripció de la ruta

Ruta que començarem dels del poble de Tavernes. Prendrem una senda de moderada pendent, que discorre entre una bonica pinada. Arribarem a l'Alt de les Encreuaments, des d'on disfrutarem d'una bonica panoràmica de la badia de Cullera i de l'extensa plana prelitoral del Xúquer. Baixarem per un espectacular cami en zig-zag: la Senda dels Amoladors.

 

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el diumenge, 25 d'agost de 2019

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

No hi han entrades en aquesta secció

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD