Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Ruta dels Fornillers-Serra Calderona 15_2_2020

15.02.20

Des de Mas del Frare (Llíria) direcció les Alcubles per la ruta dels Fornillers PR-CV 260

Des de Mas del Frare (Llíria) direcció les Alcubles per la ruta dels Fornillers PR-CV 260

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ TANCAT

  • Punt de trobada i hora d'eixida: Dissabte 15/2/2020, Torres de Quart, 08:30 hores.
  • Punt d'inici:Mas del Frare (Llíria) a les 9:15 hores. Pròximament posarem ubicació.
  • Distància: 9'5 km
  • Dificultat: Baixa.
  • Preu per a tots el participants:  10,00 Eur (7,00 kilometraje + 3,00 Segur).  Els conductors que oferisquen el seu cotxe només pagaran el segur y se'ls donarà una compensació per la gasolina .     Els que disposen d'una assegurança d'accidents individual per a senderisme (Federació, etc..), no pagaren segur, però hauran de demostrar aquesta circumstància.   Els que acudisquen pel seu compte hauran de pagar 5 Euros. 

Descripció de la ruta

La ruta segueix els antics camins dels fornillers, ofici hui desaparegut que consistia en la replega de llenya molla que s’ultilitzava per a alimentar els forns ceràmics de Manises. En aquesta ocasió farem un recorregur per la banda sud de la serra Calderona pel paratge conegut com “els monts de la Concòrdia” en el Camp de Túria sobre el que tindrem magnífiques vistes i, disfrutarem, si la natura ens ajuda, de la floració dels l’ametlers que sol donar-se en aquesta època.

També tindrem ocasió de conèixer els antics trulls i bodegues vestigi de l’antic conreu del vi en la zona. Esmorçarem i dinarem en ruta en lloc a determinar.

 

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el dimecres, 11 de desembre de 2019

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

No hi han entrades en aquesta secció

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD