Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.La Murta (alzira) 1_2_2020

1.02.20

La Murta, Creu del Cardenal, Senda botànica

  INSCRIPCIÓ TANCADA

  • Punt de trobada i hora d'eixida: Dissabte 1/2/2020, Torres de Quart, 08:30 hores.
  • Punt de trobada a Alzira :Alhambra-Café Bar, c/ Sueca, 18 Alzira a las 9:15 hores
  • Distància: 9 km
  • Duració sense parades: 4 h
  • Desnivell de pujada: 482 m
  • Altura màxima: 534 m
  • Dificultat: Mitjana (es recomana tenir un nivell de capacitat de resistència física; hi ha un desnivell de pujada moderat).
  • Preu per a tots el participants:  10,00 Eur (7,00 kilometraje + 3,00 Segur).  Els conductors que oferisquen el seu cotxe només pagaran el segur y se'ls donarà una compensació per la gasolina .     Els que disposen d'una assegurança d'accidents individual per a senderisme (Federació, etc..), no pagaren segur, però hauran de demostrar aquesta circumstància.   Els que acudisquen pel seu compte hauran de pagar 5 Euros. 

Descripció de la ruta

La ruta comença a l'aparcament del parc, caminarem fins el monestir on començaren la pujada fins la Creu del Cardenal. Des de aquest cim amb molt bones vistes es podrà veure la mar, la Valldigna i pobles com Cullera, Corbera, Alzira o l'Alcudia. Després d'un descans cretejant envoltarem tot el parc municipal de la Murta. Cal advertir que part de les sendes són estretes i amb pedres, cal tindre un bon calçat de muntanya per a no tindre problemes amb els turmells. Una vegada completada la ruta dinarem de pícnic per la zona.

 

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el dimecres, 11 de desembre de 2019

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

No hi han entrades en aquesta secció

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD