Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.22 Febrero. II Ruta Carnavalera, Sagunto

22.02.20

Ruta per el

Ruta per el "Sendero Ibero"/Fortalesa i Castell de Sagunto

              FORMULARI D'INSCRIPCIÓ TANCAT

  • Punt de trobada i hora d'eixida: Disabte 22/02/20, Torres de Quart, 08:30 hores.
  • Punt de trobada a Sagunto:9.30 h. Bar Tapas: Carrer Horts, esquina Carrer Alorc
  • Distància: 6 km
  • Duració amb parades: 5 h
  • Altura màxima: 250 m
  • Dificultat: Fàcil
  • Preu:  13,00 Eur (7 kilometraje +3 Segur+2 aperitiu+1 entrades).  Els conductors que oferisquen el seu cotxe pagaran el segur, aperitiu i entrades y se'ls donarà una compensació per la gasolina .     Els que disposen d'una assegurança d'accidents individual per a senderisme (Federació, etc..), 10 Eur kilometraje, però hauran de demostrar aquesta circumstància.   Els que acudisquen pel seu compte, 6 Eur.

Descripció de la ruta
Dissabte de CARNESTOLTES, tots hem d'anar disfressats i amb molt bon humor.

10.00 h. Visita guiada a la "Villa del Portic", un espectacular espai arqueològic musealizado. Visitarem la "Domus dels Peixos", una villa romana que conserva pintures murals originals. Després d'aquestes dues visites, farem un xicoteta i fàcil ruta: recorrerem el "Sendero Ibero" que voreja la muralla del Castell de Sagunt. Durant el trajecte esmorzarem, i seguirem fins al Teatre Romà, amb visita i sessió fotogràfica per a triar la millor disfressa, amb lliurament de premis. Després d'aquest acte pujarem a la fortalesa, i després de visitar els diferents pujols i fortificacions del castell, prendrem un aperitiu comú, i el menjar portat per cadascun. En acabar, baixarem a Sagunt a prendre un café de comiat i tancament de jornada. Intentarem contractar un autobús per a fer mes divertit aquest dia, això en funció del numere d'inscrits.

 

Publicat el dimecres, 11 de desembre de 2019

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

No hi han entrades en aquesta secció

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD