Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Siete Aguas 29_03_2020

29.03.20

Siete Aguas. Font la Vallesa, pintures rupestres i pic Sta Maria

Siete Aguas. Font la Vallesa, pintures rupestres i pic Sta Maria

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ tancat

  • Punt de trobada i hora d'eixida: domingo 29/3/2020, Torres de Quart, 08:00 hores.
  • Punt de trobada: Cafeteria de la piscina municipal a les 09:00 hores.
  • Distància: 14'36 km (4:40 hores caminant)
  • Desnivell: 417m
  • Dificultat: mitjana-alta
  • Preu per a tots el participants:  11,00 Eur (8,00 kilometraje + 3,00 Segur).  Els conductors que oferisquen el seu cotxe només pagaran el segur y se'ls donarà una compensació per la gasolina .     Els que disposen d'una assegurança d'accidents individual per a senderisme (Federació, etc..), no pagaren segur, però hauran de demostrar aquesta circumstància.   Els que acudisquen pel seu compte hauran de pagar 5 Euros.

Recorda que si és la primera vegada que vens a les nostres eixides o et sorgeix algun problema i no hi pots vindre finalment o simplement si tens algun dubte, per favor posa't en contacte amb els coordinadors enviant un whatsapp o cridant per teléfon al 699101774 .

Descripció de la ruta

Eixida des de la font de la Vallesa on s' inicia el recorregut per un camí senyalitzat, pujada lenta amb uns xicotets  ascens i baixades per rodejar la muntanya. Realitzarem algunes parades per a reposar forces i beure aigua abans d'arribar a les pintures rupestres. Després d'un lleu descans reanudarem l'ascens (un poc més pronunciat) fins el pic Sta Maria. Vistes espectaculars des del cim, lloc on esmorzarem i iniciarem el descens per una sendera poca senyalitzada i un poc camp a través fins arribar al camí d'inici, tornarem a la font la Vallesa on dinarem en bancs preparats per a tal fi disposarem d'aigua fresca.

 És imprescindible dur bon calçat, part de la ruta es fa per una sendera poca transitada i aigua (protector solar i/o gorra) perquè no hi ha arbres grans.

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el dilluns, 24 de febrer de 2020

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

No hi han entrades en aquesta secció

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD