Quotes a Natació

Samarucs Natació Som un grup de gent unida per l'afició per la natació, però no sols això. Ens agrada practicar esport en un ambient distés, relaxat i amigable, amb persones obertes i que els agrade divertir-se d’una forma sana.

Per a vindre a nadar amb nosaltres no cal que sigues Phelps, només cal que vulgues fer esport, que et comprometes amb l’equip i que tingues ganes de passar-t'ho bé, no sols en la piscina, perquè solem quedar-nos a sopar algun dia després de l’entrenament.

Estem federats per a poder participar en totes les competicions que es presenten, però no cal que et federes si no vols.quotes

Per a entrenar amb nosaltres cal fer els pagaments següents:

1. Una quota mensual de 20 euros si véns a nadar dos dies a la setmana. Si només pots vindre un dia, llavors la quota és de 10 euros. També és possible acollir-se a les noves quotes anuals i semestrals aprovades per a la temporada 2017-2018:

-Quota anual de 190 euros (dos dies a la setmana)

-Quota anual de 95 euros (un dia a la setmana)

-Quota semestral de 100 euros (dos dies a la setmana)

-Quota semestral de 50 euros (un dia a la setmana)

-Quota mensual de 20 euros (dos dies a la setmana)

-Quota mensual de 10 euros (un dia a la setmana)

El primer semestre comprén des de l'1 de setembre al 31 de gener i el segon des de l'1 de febrer al 31 de juliol.

Les quotes s’abonaran per mitjà de la següent plataforma de gestió y aportaciones: click ací.

2. Si estas en període de prova, l’entrada a la piscina la abonaràs directament en l’establiment. L’entrada individual és de 4.40 euros, però cuan sigues soci pots traure’t un bo de 10 banys per 35'80 euros a la plataforma.

Per descomptat, no cal dir, que en tot moment s’ha de ser soci de Samarucs i, per tant, haver pagat la quota anual de soci que s’establisca en cada moment i en el període de pagament establit. Cal saber que així com la temporada va de setembre a juliol, la quota de Samarucs es paga per any natural. Ací teniu l’enllaç per a consultar la quota de soci.

Els altres pagaments que pogueren sorgir, com la federació, nous bayadors, casquets… o qualsevol altre són opcionals i, per tant, només hauran de fer els pagaments aquells que es federen, compren un banyador, etc

Finalment, cal comentar que, per a les persones que no hagen vingut mai, s’establix un període de prova de 2 sessions, siguen estes seguides o en dies alterns, exemptes de pagament. Per a assistir a la 5a sessió caldrà haver fet ja l’ingrés de la quota corresponent.

 

Quotes reduïdes 

Per a facilitar l’accés als entrenaments a determinats sectors de la població, s’han establit quotes mensuals reduïdes (10 euros per a entrenar dos dies), que s’aplicaran a aquelles persones que complisquen alguna de les condicions següents:

a) Estudiants fins a 25 anys. Hauran de presentar la matrícula de l’any en curs.

b) Treballadors i parats que cobren menys del salari mínim interprofessional. Hauran de presentar la cartilla de la desocupació o la nòmina.

Les quotes anuals i semestrals per a estos casos quedarien de la manera següent:

-Quota anual de 95 euros

-Quota semestral de 50 euros

-Quota mensual de 10 euros

El coordinador o el capitán de la secció et facilitaran el codi de descompte corresponent para la plataforma. Aquet codi es personal i intransferible.


Publicat el dimarts, 26 de juny de 2018
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
ASSOCIACIÓN DEPORTIVA LGTB SUR
SIURELLS LGTB+
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
HEGOAK