Qui som? a Voleibol

Samarucs Voleibol és constituït per un grapat de persones interessades en la pràctica esportiva i, concretament, en la modalitat de voleibol. Som esportistes que veiem el voley com un a oportunitat per a conèixer gent i practicar l'esport en equip.

Molts dels qui prenen part de l'equip de voleibol també participen en altres activitats i modalitats proposades per Samarucs, com les disciplines de natació o tennis, o el grup de muntanyisme. Com pots veure, tenim moltes ganes de divertir-nos i de fer alguna cosa junts.qui som?

L'equip de voleibol és constituït per un grapat de persones interessades en la pràctica esportiva i, concretament, en la modalitat de voleibol. Som esportistes que veiem el voley com un a oportunitat per a conèixer gent i practicar l'esport en equip.

Molts dels qui prenen part de l'equip de voleibol també participen en altres activitats i modalitats proposades per Samarucs, com les disciplines de natació o tennis, o el grup de muntanyisme. Com pots veure, tenim moltes ganes de divertir-nos i de fer alguna cosa junts. 

Així és que et convidem a jugar amb nosaltre, a gaudir aquest interessant i complet esport que és el voleibol.

Els membres de l'equip de voleibol volem divertir-nos, coneixer gent i gaudir la pràctica esportiva mitjanánt aquesta activitat.

Busquem gent a la qual també agrade aquest esport, gent amb ganes de divertir-se, de fer exercici. I si no sap jugar, aleshores només cal que tinga ganes de aprendre. Però, per a nosaltres, el més important és que eixa gent tinga un mínim de compromís amb l'activitat.

Per a apuntar-s'hi, no és necessari èsser una gran estrella o haver jugat abans voleibol. L'activitat, que és oberta a totes les categories i nodalitats (a vegades, sobretot en estiu, ens juntem per a practicar volei-platja), pretén donar a conéixer aquesta disciplina esportiva a totes aquelles persones que vulgan saber jugar, i ajudar a millorar, tant com puguem, tècnicament, a totes les quals ja tenen una bas en aquest esport.

Contem amb un entrenador que ens posa en forma, ens ajuda a evolucionar en questions de tàctica i joc, i que al mateix temps s'encarrega de fer millorar a qui no sap jugar bé.

 

 

 

 


Publicat el dimarts, 26 de maig de 2015
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
ASSOCIACIÓN DEPORTIVA LGTB SUR
SIURELLS LGTB+
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
HEGOAK