Recomanacions i normativa de les excursions a Muntanyisme

Samarucs Muntanyisme .
En aquesta secció ens agrupem els que cerquem en la naturalesa el nostre esport, principalment el senderisme.
Conèixer la nostra comunitat, descobrir els seus racons ocults, recórrer oblidats camins moriscs, velles rutes perdudes entre els pobles, culminar cims amb bones vistes o simplement recórrer paratges recòndits.recomanacions i normativa de les excursions

Recomanacions

 • Assegura't que comprens perfectament les instruccions i normes. Pregunta a l'organitzador si tens algun dubte.
 • Mantén-te en tot moment al costat del grup i segueix atentament les instruccions de l'organitzador. No perdes el contacte amb qui va darrere de tu; així li podràs indicar un canvi de camí o saber si passa alguna cosa.
 • Procura portar sempre algun dispositiu de comunicació, per a demanar ajuda en cas d'accident o pèrdua.
 • Respecta l'entorn social i natural, evitant danyar o alterar la flora i fauna; evita de deixar qualsevol tipus de residu.
 • Revisió mèdica: Fes-te un examen mèdic per a determinar si has de prendre precaucions en realitzar les activitats pròpies de Senderisme i/o Muntanyisme; a més, és important conèixer si tens algun tipus d'al·lèrgia que puga afectar-te en estar en contacte amb la Naturalesa.
 • Material i Previsió meteorològica: Revisa la previsió 1—2 dies abans de l'excursió per a incloure el material necessari. Tingues en compte que en la muntanya el fred i el mal temps poden aparèixer de sobte.

Normativa grup senderisme

 • Els participants en les excursions asseguren trobar-se en la forma física requerida per al desenvolupament de l'activitat a la qual s'han apuntat.
 • Els participants confirmen que porten el material i vestimenta obligatoris per al desenvolupament de l'activitat tal com s'indica en la informació de l'excursió.
 • Els participants portaran menjar i beguda suficients concorde a les seues necessitats i l'activitat en la qual volen participar.
 • Apuntar-se a les excursions implica acceptar i seguir les recomanacions del grup, i aquelles que en el seu nom els organitzadors de l'activitat proposen pel que fa a aquesta, abans i durant l'activitat. Per açò els participants hauran de llegir i signar indicant que coneixen aquestes normes i les accepten. Aquestes normes estan en la pàgina web de Samarucs i les tindrà l'organitzador a l'inici de l'activitat.
 • Els participants han d'apuntar-se amb les seues dades i donar el seu consentiment a les normes abans de començar l'excursió.
 • Els participants en les excursions es comprometen a seguir les rutes establides pels organitzadors, de manera que accepten que aquests puguen modificar-les cas de sobrevenir adversitats climatològiques, orogràfiques o altres contingències que puguen implicar demora. També podran modificar la ruta per a no assumir riscos que consideren per damunt del calculat inicialment i per als quals el grup en el seu conjunt no es troba capacitat.
 • Cas de no seguir o complir amb les normes ací establides, els participants eximeixen de qualsevol responsabilitat tant al col·lectiu com als seus membres i representants, a més de la resta de possibles participants, i assumeixen en la seua pròpia persona les responsabilitats derivades d'açò.
 • Els participants en les excursions asseguren no patir condicionants físics o mentals, així com no estar seguint tractaments mèdics que impliquen riscos per a poder desenvolupar l'activitat amb normalitat.
 • Els participants que necessiten medicació regular o especial hauran de portar-la amb ells.


Publicat el diumenge, 21 de maig de 2017
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD