Què fem? a Natació

Samarucs Natació Som un grup de gent unida per l'afició per la natació, però no sols això. Ens agrada practicar esport en un ambient distés, relaxat i amigable, amb persones obertes i que els agrade divertir-se d’una forma sana.

Per a vindre a nadar amb nosaltres no cal que sigues Phelps, només cal que vulgues fer esport, que et comprometes amb l’equip i que tingues ganes de passar-t'ho bé, no sols en la piscina, perquè solem quedar-nos a sopar algun dia després de l’entrenament.

Estem federats per a poder participar en totes les competicions que es presenten, però no cal que et federes si no vols.què fem?

Entrenem els dimecres (20:30h) i divendres (20h) a la Piscina d’Alboraia (c/ Tribunal de les Aigües, s/n, Alboraia). Ocupem tres carrers, segons el nivell: inicial, mitjà, avançat. Tenim un bon entrenador que ha sigut nadador anteriorment i que ens dóna prou canya, encara que, no t’espantes, cada un dóna el que pot, no volem torturar a ningú.

El poliesportiu disposa d'aparcament per si vols vindre amb el teu vehicle. La línia 3 del metro també passa pel costat (parada Alboraia-Palmaret) o bé la línia 70 de l’EMT, que té el cap de la línia (Orxata - Ausiàs March) just davant de l'estació del metro.

L’entrada a la piscina és individual, però pots traure’t un abonament de 10 banys. En la secció de Quotes estan publicats tots els preus.

Els entrenaments ens servixen de preparació per a les diverses competicions LGTB a què assistim cada vegada que podem i que servixen d’excusa per a visitar altres ciutats (de tot Europa), fer amics i comprovar el que hem millorat des de l’última competició.

A més d’estes competicions, també assistim a les travessies que s’organitzen en la costa i embassaments valencians durant l’estiu: una altra forma més de divertir-se, fer esport a l’aire lliure i mantindre el cos en forma.

No t’ho penses més i vine a nadar amb nosaltres. Pots vindre i provar alguns dies sense compromís.

Piscina d’Alboraia: Localización

 

Imatges:

  


Publicat el dimarts, 26 de juny de 2018
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD